Are Socks the New Sexy?

Er sokker det nye sexede?

Jeg elsker følelsen af sokker af god kvalitet på mine fødder.Jeg kan have et ret almindeligt outfit på, men med et par virkelig flotte strømper føles det, som om jeg virkelig har gjort en ekstra indsats, uden egentlig at skulle anstrenge mig.

Ligesom undertøj, kan et strejf af blonder på en bh, der smagfuldt vises gennem en åben skjorte, eller tåspaltning i et par stiletter, være det, der fuldender det sexede ved at vise dine ankler.

I den victorianske æra blev ankler betragtet som en 'seksualiseret' del af kroppen, så jeg gætter på, at det er tid til en genoplivning.Tænk over det, du har bukser på, sætter dig ned, og så strammes de lidt op, så de afslører en smule ankel... ja, det er da ret tiltalende.
I Danmark forventes det kulturelt set, at man tager sine sko af, når man træder ind i en persons hjem.Dette giver også mening, da vejret generelt er koldere, og forholdene udenfor enten er våde, mudrede eller snefyldte.En hurtig aftørring af sålerne ved døren er som regel ikke tilstrækkelig til at fjerne snavset, og i ethvert hjem jeg har besøgt, efterlades der ikke spor af skidt udefra.Det sidste, du ønsker, er at gå ind og efterlade et beskidt spor efter dig.For slet ikke at nævne alle de usynlige bakterier (!).Så betydningen af et anstændigt par kvalitetssokker er endnu vigtigere i sociale situationer.Det kan være temmelig frastødende at se huller i sokker eller endnu værre, hvis de er beskidte eller lugter.

Sokker symboliserer komfort, hygge, varme og beskyttelse.De er bogstaveligt talt designet til præcis det; at skabe en buffer mellem dig og et gulv eller dine sko.Men det betyder ikke, at det ikke kan gøres med stil.

Vi bruger timer og mange penge på garderobe til resten af vores krop, og alligevel forsømmer vi ofte vores fødder, som gør så meget for os hver dag.Det er utaknemmeligt!
Siden jeg er flyttet til Danmark, har jeg måttet investere mere i min sokkeskuffe med tykkere og varmere varianter.Det betød, at jeg kunne være lidt mere eksperimentel med min garderobe, ofte ved at bære dem med støvler og vise dem mere frem ved at trække dem op over mine bukser eller ved at bære en gennemsigtig variant med mere elegante sko.Og lad det ikke stoppe med det, du har på udenfor, jeg går også meget op i de sokker, man har på indendørs. Jeg mener, har De prøvet cashmeresokker?De er mine senge-sokker om vinteren.Holder mig varm hele natten uden at det bliver for svedigt.

Har du bemærket, at personer, der bærer iøjnefaldende sokker, altid får et ekstra blik?Vi er ganske enkelt vant til at få dem blandet så meget ind som muligt.

Men hvorfor?Jeg foreslår, at vi giver vores fødder den behandling, de fortjener, og viser dem mere frem.Disse ankler har brug for lidt ønsket opmærksomhed, jeg tror, det er på tide, at vi giver dem det og sørger for at sikre det andet blik.

 

 

Tilbage til bloggen

Tid til Varme Tæer