Gaveguide

Man behøver ikke altid en særlig anledning for at vise nogen, at man tænker på dem.Det er uventetheden, der tilføjer overraskelseselementet.
Vi behandler ofte gavegivning som en rutine, men for en person, du virkelig holder af, kan det være gaven af en dejlig oplevelse, der går lidt ud over det sædvanlige.Det er tanken, der viser, at du kender dem og deres personlighed, så de værdsætter og nyder øjeblikket, når de bruger det (hvilket forhåbentlig vil ske ofte, fordi de elsker det!).Og naturligvis, husk på personen, der gav dem det.
Har du brug for hjælp til at finde den rette gave?Nedenfor er nogle temaer, der kan sætte dig på sporet til at glæde en person (eller dig selv).

MINDRE ER MERE

Rejsende

Send din eventyrlystne kære afsted med rejsevenlige ting, der vil holde i lang tid, både under og efter deres kommende rejser.
Rejsende - Gaveguide

fortsæt sådan

Fitnessentusiast

Praktisk og holdbar er, hvad denne type kræver.Det handler om før, under og efter træningen, der skaber en forhøjet oplevelse.Her behøver du aldrig at gå på kompromis med kvaliteten for funktionalitetens skyld.
Fitnessentusiastens gaveguide

tilføj lidt pop

Livlige Én

Farve?Mønstre?Strukturer?JA!Faktisk er det sådan, at jo lysere, desto bedre.Prøv ikke at blande eller matche, disse folk har brug for mere fantasifulde og legende stykker.Giv noget med mere "spræl" for at tilføre endnu mere sjov og glade vibrationer i deres hverdag.
Livlige Én - Gaveguide

bliv begejstret i pausen

Te-elsker

For en, der elsker en fremragende kop te, findes der intet mere glædeligt end smagen af ren, kvalitetste.Og lad os se det i øjnene, det fartøj, du vælger at drikke fra, betyder noget!
Te-elsker - Gaveguide

træk dig tilbage og genoplad

Hibernator

"Jeg vil dukke op, når vinteren er forbi," siger Hibernatoren. Denne trækker sig tilbage, hviler og genopretter sig selv for at forny sig til den næste sæson.Forkæl dem med beklædningsdele, der vil hjælpe dem igennem de koldere måneder.
Hibernator - Gaveguide

reflekter og lær

Tænker

Der findes typer, der har tendens til at reflektere, tænke og overveje og har brug for muligheder for at gøre dette.
At skrive dagbog eller at deltage i dybe samtaler med nogle få gode venner over småretter ved stearinlys kan være den ideelle ramme for disse mennesker.
Tænker - Gaveguide

Glem ikke kortet...