Levering og Forsendelse

Sammenklappeligt indhold

Ordrebehandling

Alle ordrer, der er placeret før kl. 12 CET, vil typisk blive ekspederet inden for 2 hverdage (afhængigt af lagerbeholdning).Vi har åbent mandag til fredag, undtagen på lokale helligdage.Hvis din vare er udsolgt, vil du blive informeret via e-mail.
Ordreafskæringstiderne gives kun som vejledning og tager ikke højde for mulige forsinkelser forårsaget af adresse- eller betalingsverifikation og helligdage. 
Sørg venligst for, at din fakturerings- og leveringsadresse er korrekt, når du afgiver din ordre.Vi vil ikke være ansvarlige for at omlede pakkerne. 

Forsendelsesprocedurer

  -  Inden for Danmark
Leveringstiden tager normalt mellem 2-3 dage.
  
Levering med Express Næste Hverdag tilbydes også via UPS. 
Vi tilbyder levering til både GLS og PostNord ParcelShops samt til private adresser.Afhængigt af den valgte fragtfører vil de bestemme den/det nærmeste ParcelShop baseret på din leveringsadresse.Ved spørgsmål relateret til din pakke og levering bedes du kontakte dem direkte.
  -  International & Inden for Den Europæiske Union 
Ordrer inden for EU afsendes via UPS, og leveringstiden er typisk omkring 2-6 hverdage.Udvalgte EU-lande: Tyskland, Finland, Belgien, Sverige, Nederlandene, Luxembourg og Polen tilbydes også levering til ParcelShops.
International forsendelse kan tage op til 10 hverdage at levere.
 Forsendelsesomkostningerne vil blive vist ved kassen. 
Bemærk venligst, at fragtføreren ikke kan levere til postboksadresser.
Når The Favoured har overdraget varerne til fragtføreren, påtager du dig risikoen og tabet af ejendomsretten til varerne.   

Lokal julehjemslevering

Mellem den 19. og 24. december tilbyder vi gratis hjemmelevering, så du kan være sikker på, at din gave når frem til tiden.
Hvis du bor i følgende postnummerområder, kan du få leveret dine sidste øjebliks gaver gratis (kun gældende for ordrer over 350 kr).
Gentofte 2820 
Dyssegård 2870 
Hellerup 2900 
Charlottenlund 2920 
Klampenborg 2930
Østerbro 2100 
Den endelige frist for bestillinger er kl. 10 den 24. december til levering på juleaftensdag.
Hvis du opfylder ovenstående kriterier, vil muligheden "Lokal levering" automatisk blive vist for dig ved kassen under leveringsmetode.Husk at vælge det for at undgå forsinkelser.
Der vil blive taget kontakt til Dem via SMS for at informere om det forventede tidsinterval for levering, så venligst oplys Deres mobilnummer - det er trods alt vigtigt, at De er hjemme til at modtage godterne!
Hvis vi forudser problemer med leveringstidspunktet, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt.

Internationale Toldopgaver

(inklusive Schweiz, Storbritannien & Norge)
Told, skatter og/eller toldgebyrer er ikke inkluderet i fragtgebyrerne ved kassen.
Det kan være nødvendigt for dig at betale disse afgifter, skatter og/eller told ved destinationen.
The Favoured er ikke ansvarlig for gebyrer opkrævet af toldmyndighederne.Hvis du beslutter at afvise nogen forsendelser fra The Favoured, er du ansvarlig for de oprindelige forsendelsesomkostninger til dig, eventuelle afgifter, skatter og/eller toldgebyrer, der pålægges pakken (både på de oprindelige og returnerede forsendelser), samt omkostningerne ved at returnere pakken til The Favoured.Dette beløb vil blive trukket fra din refusion for varerne. 

Sporing

Kunderne vil modtage en bekræftelses-e-mail med et sporingsnummer, når ordren er klar til afsendelse.Ved spørgsmål eller bekymringer om, hvor din ordre befinder sig, efter den er afsendt, bedes du kontakte fragtfirmaet direkte.