Om

„Jeg gemmer det til en særlig lejlighed“ – hvor mange gange har vi ikke hørt os selv sige dette?
Ironien ved at gemme vores værdsatte genstande til de såkaldte særlige lejligheder er desværre, at de ofte er få og langt imellem.
Tanken bag The Favoured var at samle omhyggeligt udvalgte mærker og kuraterede stykker ét sted, med missionen at gøre hver dag lidt mere særlig.
Disse er hverken storladne eller overdådige i omfang - faktisk er de en del af vores daglige ritualer og fremkalder (ubevidst) en varm og behagelig følelse eller tilknytning til dem.
Du kender dem: den perfekte kop kaffe i din yndlingskop; et afslappende bad, hvor duften af badesalte langsomt fører dig ind i en tilstand af zen; synet af friske blomster i den antikke vase, du fandt på et loppemarked; dine yndlingsstrømper, som ingen kan se, men som føles så gode at have på; det fine lys fra et stearinlys, der blødt oplyser og hygger om rummet på de kølige aftener; silke-camisolen, der har været igennem mange fantastiske nætter ude over årene og stadig ser lige så godt ud nu, som den gjorde dengang.De ting, der skaber nye og vækker gamle minder, når du bruger dem.
Udvalget og mærkerne, der repræsenteres i denne butik, afspejler fælles værdier omkring kvalitet, håndværk, æstetik, praktisk anvendelighed og omsorg for vores miljø.Det er mit håb, at De vil finde noget lidt anderledes, smukt, tidløst og varigt, og vigtigst af alt, at det vil tænde gnisten af glæde, når De bruger dem.
Den perfekte kombination, der gør dem til de foretrukne.