Lady wearing emerald silk slip dress on couch

Underværkerne ved silkeslipkjolen

Hvis jeg skal være ærlig, så var min første tanke for nogle år siden, at en slipkjole var noget, man havde på under en kjole for at undgå "gennemsigtighedsproblemer" eller et stykke tøj, man havde på til at sove i.Normalt korte, dårligt tilpassede omkring brystområdet, besat med mismatchende blonder, på grænsen til at være sexede, men egentlig ikke, og præsenteret i et ret kedeligt udvalg af undertøjsvenlige farver - nøgen, sort, hvid, mahogni... mahogni, selv brugen af dette udtryk som en beskrivelse af farve er (heldigvis!) udviklet til meget smukkere klingende adjektiver som karmesinrød, rubin, granat, vin... listen fortsætter.Jeg afviger.
Det var først, da jeg stødte på et australsk mærke, kaldet Silk Laundry, under mit sidste besøg i mit hjemland, at jeg virkelig begyndte at værdsætte alsidigheden ved en godt sidende, midi-længde, justerbar-strop, silke, underkjole.Kjolen er kendt som 90'ernes slipkjole.

"For mig var silkeslipkjolen simpelthen det mest perfekte stykke tøj, og den har været en fast del af min garderobe siden jeg var teenager.90'ernes slipkjole var i min første kollektion og har været der lige siden," Katie Kolodinski, grundlægger og kreativ direktør, Silk Laundry.

Den fremragende pasform skyldes, at den er skåret på skrå, hvilket bogstaveligt talt kan få enhver kropstype til at se fænomenal ud (det er værd at nævne her, at din krop ER fænomenal, og dette omfavner den blot).Den sidder på alle de rigtige steder for at fremhæve din figur og udstråle en feminin elegance på en ubesværet måde.Og ved du hvad mere?Farverne og mønstrene, de findes i, er talrige og storslåede, og ja, smukt navngivet.
Jeg endte med at købe to af underkjolerne i forskellige farver (Peacock og Cedar, hvis du vil vide det) på stedet (ok, og blazeren også).Jeg havde store forventninger om at få fat i en sort underkjole, men ikke overraskende var de udsolgt, da jeg skulle forlade landet.  

„Så det, du siger, er, at det ikke er en natkjole?”

Det er korrekt, mine venner.Dette går langt ud over det.Men ja, det kunne bæres i sengen, hvis man virkelig ønskede det. Fra dag til nat, igennem natten, transcenderer den tidspunktet på dagen, årstiderne, og kan se både sexet og formel ud, som du ønsker det, men også helt afslappet.
Det bedste ved det er, at det føles godt på kroppen, og det er fantastisk at rejse med, fordi det er super let, og du kan skabe mange forskellige looks med det. Husk dog, at det er 100% silke, så vær opmærksom på foldninger, men intet, som en hurtig dampning eller strygning med den rette silkeindstilling ikke kan rette op på.Endnu en fordel, hvis du er gravid, er, at denne kjole sandsynligvis vil tilpasse sig dig på grund af dens intelligente skråskæring. 
Er du stadig ikke overbevist?Et billede siger mere end tusind ord.
Her er nogle få billeder til at inspirere dig.Det ville sandsynligvis være svært at tro, hvis jeg fortalte dig, at disse billeder er taget over de sidste otte år - så tidløse er de.
Det bedste er, at du får mulighed for at sætte dit eget præg på dit udseende.Der er ingen rigtig eller forkert måde.Din vej.
Velbekomme.
Fotos venligst udlånt af Silk Laundry.Alle iført 90'ernes slipkjole i forskellige farver.
Dame iført en smaragdgrøn silke-slipkjole med blazer Dame iført vinrød slipkjole med læderjakke               Dame iført orange silkeslipkjole med t-shirt bundet ovenpå

Dame iført turkis slipkjole med sorte sandaler med remme  dame iført sort slipkjole med loafers

Dame iført trenchcoat og sneakers med silke-slipkjole   dame iført hijab og slipkjole

Sienna Miller i en marineblå slipkjole

 

  Dame iført hvid silke-slipkjole med lang jakke og støvletter

to damer iført formelle outfits  Dame iført underkjole med beige hæle og elfenbensfarvet silkekjole

Tilbage til bloggen

Få din egen Silk Slip Dress

1 af 4