Shower My Hair With Love

Forkæl Mit Hår Med Kærlighed

Jeg har altid været en smule skeptisk, når det kommer til nye hårtrends, og det er ikke fordi jeg afviser dem fra starten.Faktisk helt det modsatte.I løbet af de sidste årtier har jeg forsøgt mig med forskellige metoder for at tæmme min uregerlige manke, men jeg er som regel endt med at vende tilbage til det klassiske: to gange shampoo og en balsam.
Jeg husker, at min søster introducerede mig til no-poo-hypen for nogle år siden, hvor man ikke vasker sit hår så længe som muligt. Jeg holdt ud i 12 dage, og jeg kan ikke begynde at beskrive, hvor meget viljestyrke det krævede af mig, ikke kun at kradse min hovedbund til den var rå, men også at undgå at gå rundt med rødder, der lignede en oliering.
Jeg har tendens til tør hovedbund, og et andet produkt, jeg lod mig lokke af, var æblecidereddike-løsningen til hovedbunden.Jeg var overbevist om, at det ville løse mit hovedbundsproblem en gang for alle.Jeg satte pris på, at det var et helt naturligt middel, jeg selv kunne lave derhjemme, men efter nogle forsøg besluttede jeg, at det var på tide at stoppe med at opbevare krydderier i badeværelsesskabet og lugte som en have-salat (til stor lettelse for min mand!).
Der findes en uendelig liste af produkter og behandlinger, der kan fremme sundt hår og en sund hovedbund.Det er også meget individuelt.Min hårsygdom kan være den samme som en andens, men behandlingen vil sandsynligvis være forskellig.Vi ved også efterhånden, at meget af dette også handler om, hvad der indtages i kroppen, og at næringsstofferne er hemmeligheden bag smukt, sundt hår.Så ja, alt det, du har læst om, giver virkelig god mening.

At sige det, oplevelsen af at tage et dejligt varmt brusebad med nogle skønne naturlige produkter er virkelig vigtig for mig.De få minutter for mig selv skal føles som en belønning og sætte stemningen for dagen eller aftenen.

Selvfølgelig er der også dage, hvor jeg har brug for mere tid til for eksempel at eksfoliere, barbere mig, bruge en ansigts- eller hårmaske, men her taler vi om det absolutte minimum.
Det førte mig til at søge efter noget naturligt, nemt at bruge, minimalistisk men alligevel elegant indpakket, samt noget der dufter godt.At have tykkere hår betyder også, at jeg har brug for noget nærende, men uden at det føles som om, det er tynget ned af produktbrug.
Den nyere "hype" omkring faste shampooer har vakt min interesse.Derudover havde jeg brug for noget, der var skånsomt nok til at kunne bruges på min hovedbund for at undgå irritation.Efter at have læst en masse begejstrede anmeldelser af Les Panacées faste sæber, besluttede jeg at prøve dem.Grundlæggerne beskriver essensen af deres mærke fra dengang, de var små piger, der tog bad hos deres bedstemødre i sommerferien, og brugte let duftende sæbe, hvor den bløde duft blev hængende.De tog det, tilføjede et moderne twist og i deres egne ord:

"At tage det bedste fra i går og bringe det ind i nutidens smag, samtidig med at man tænker på morgendagen."

Og sådan er det!En nærende, vegansk og (rejsevenlig!) fast sæbe indeholdende elementer blev skabt.Jeg kan med stolthed sige, at jeg nu har tilpasset min hårvaskrutine til at inkludere den faste shampoo, og min hovedbund er meget gladere for det.
Nedenfor er nogle af mine foretrukne produkter til at gøre bruseoplevelsen endnu mere særlig…
Tilbage til bloggen

Forkæl dig selv med disse lækkerier

1 af 7