Cosy candles and herbal tea

Tag koldet til dig

Når temperaturene begynder at falde, og dagene bliver kortere, går mine redebygningsinstinkter i overgear, og jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste.Efter at have talt med nogle venner for nylig, har følelsen været den samme.Faktisk vil jeg vædde på, at de mest populære Google-søgninger om efteråret inkluderer: "hyggelige tæpper", "stearinlys", "cashmere-sweatre" og "sengesokker".På den ene side er det bekymringen for den lange vinter, der ligger forude, og på den anden side stemningen af den kommende festlige sæson.
Min egen hitliste afviger ikke fra de Google-søgninger, jeg nævnte, så her er en oversigt over mine bedste valg til de køligere måneder forude:
Kashmirstrømper - Jeg kan ikke få nok af dem, og intet råber "hyggetid" mere end varmen fra kashmir på dine tæer. Find et varmt udvalg af uldblandinger og rene kashmirstrømper her.
Læbepomade - Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at jeg har en læbepomade i næsten hvert rum i vores hjem og i mine håndtasker.Det er vigtigt for mig at have et lager ved hånden, da jeg ikke kan udstå følelsen af sprukne eller tørre læber.Jeg er fan af Hurraws sortiment af læbepomader, og den franskfremstillede Baoibay veganske læbepomade påføres som blødt smør (og som en ekstra bonus dufter og smager den helt fantastisk!).
Te - okay, jeg er i hjertet en pige fra Melbourne, og kaffe er min første kærlighed, men der er grænser for, hvor mange kopper man kan indtage på en dag uden at føle sig rystet.Når jeg føler mig en smule ude af balance, giver komforten og den sunde godhed ved urtete en dejlig ren følelse.Te er fyldt med antioxidanter; og fordelene afhænger af dit valg af urt og er utallige.Med den kommende sæson for forkølelse og influenza er det en fremragende måde at styrke dit immunforsvar og holde sygdommene på afstand!Se samlingen af urtete fra L'infuseur og Asmi Ayurveda.
Lys - Jeg bor i Danmark - mon du kunne nævne ordet HYGGE uden at forestille dig et smukt tændt lys et eller andet sted?!Jeg hviler min sag.Dem med en langsommere brændetid foretrækkes, og du kan finde dem her.
Varmtvandsflasker - jeg ved, at elektriske tæpper er meget moderne, men jeg er gammeldags.Når min ryg og skuldre er lidt ømme, er der intet, der kan få stivheden til at forsvinde som en varmepude.Der er noget naturligt ved, at varmt vand gør så meget godt for os, ud over blot en varm bruser.Det er en form for fysioterapi.Desuden elsker jeg at kramme min flaske for ekstra komfort.Se den smukke fløjlsflaske og betræk fra Holistic Silk. 
Håndcremer - Hvis du bor i de koldere dele af verden, er tørre hænder ingen fremmed for dig. Balmy-serien af håndcremer er din lille livredder - utroligt nærende, og disse små mirakelkrukker rækker langt.Jeg har en krukke på mit skrivebord, som jeg fylder op efter behov i løbet af dagen.På dage, hvor mine knoer begynder at revne, forebygger jeg det ved at gnide lidt kokosolie på dem, så de forbliver babybløde. Kokosolien kan anvendes når som helst og hvor som helst.En af de ting, du altid har i din taske til læber, ansigt og krop.
Varme bade - Jeg tager ikke varme bade nær så ofte, som jeg gerne ville, men når jeg gør det, er det ofte efter en løbetur på en kold dag.At synke ned i et varmt badekar og føle, hvordan spændingen forsvinder fra kroppen, er himmelsk.Og få samtidig dit aromaterapi-fix fra smukke badesalte. Tilføj et glas rødvin, blød musik og nogle stearinlys - ahhh lykke!
Tilbage til bloggen

Overlevelse på koldere dage

1 af 6