Ønskeliste

Woman wearing cedar 90s slip dress

Silkevaskeri

Silk Laundry ledes af principperne fra dets grundlægger og kreative direktør, Katie Kolodinski.Udnytter sin intuition til at udforske sammenhængen mellem luksus, bevidst livsstil og velgørenhed.
I spidsen for designprocessen står kvalitet og omhu — idet hvert stykke opretholder etosset om at modstå tidens tendenser.Med udviklingen af en innovativ kollektion af klassiske silhuetter, der er designet til at blive båret på rotation, stræber Silk Laundry efter at supplere allerede etablerede garderober rundt om i verden.
Se SL-serien

Hansel fra Basel

Kunstneren med base i Los Angeles, Hannah Byun, grundlagde Hansel from Basel i 2007 som en måde at tilføre nødvendig liv og inspiration til hverdagens benbeklædning.
Med hver kollektion stræber vi efter at udforske og forbedre teksturer, materialer og silhuetter, alt sammen med et strejf af finurlighed.
Udover vores kreative etos arbejder vi kontinuerligt på at være mere bæredygtige, målrettede og legesyge.
Vi producerer lokalt og globalt og har søgt efter de bedste småproducenter og håndværkere, der deler vores værdier for ekspertfremstillede + kvalitetsdrevne produkter.
Se HfB-sortimentet

Le Bon Shoppe

En vinteraften, i en lille lejlighed i kunstdistriktet i Los Angeles, blev Le Bon Shoppe undfanget over god mad og samtale mellem gamle venner.Vi mødtes, mens vi arbejdede sammen, og har mange års erfaring i modebranchen. Ligesom Daft Punk, Sia og Banksy holder vi os ude af rampelyset og lader vores skabelser indtage hovedrollen.
Le Bon Shoppe betyder bogstaveligt talt 'Den Gode Butik'.Og som navnet antyder, er Le Bon Shoppe tænkt som et sted, hvor man kan finde gode produkter, der får dig til at se godt ud og føle dig godt tilpas.
Den grundlæggende årsag til at skabe Le Bon Shoppe var og er stadig at skabe de hverdagsstykker, der synes så enkle og lette at bære, men som er svære at finde!Fra de perfekte sokker til den perfekte T-shirt, alle vores stykker er tidløse grundelementer, der bliver en del af din daglige påklædning. Tilbudt i det smukkeste udvalg af prismatiske farver og de mest behagelige stoffer, er vi dedikerede til kun at producere produkter, der bringer dig ren glæde.
Se Kontex-sortimentet

NISHIGUCHI KUTSUSHITA

NISHIGUCHI KUTSUSHITA er en japansk sokkevirksomhed, grundlagt i 1950. Vi er dedikerede til at skabe produkter, der tilbyder enestående værdi for vores kunder.
Under vores koncept "gør din dag ekstraordinær".Der udvælges omhyggeligt kun materialer af fineste kvalitet, sofistikerede designs og strikkemønstre, alt sammen til en rimelig pris.
Vi er stolte af vores langvarige historie, som er grundlaget for fremstillingen af vores produkter af høj kvalitet og tidløst design.

Se NS-serien

Værdi er nøgletemaet for onlinebutikken

Skånsomme for huden og venlige over for miljøet, Kontex-håndklæderne er fremstillet i Imabari, Japan, ved hjælp af århundreder gamle teknikker, som det har været tilfældet siden virksomhedens grundlæggelse i 1934.Hvert håndklæde er fremstillet af fint, tøj-kvalitets tråd, som forsigtigt væves på traditionelle lavhastigheds-væve for at opnå en uovertruffen blødhed, hvorefter det vaskes i smeltevand fra skråningerne af Mt. Ishizuchi.Det endelige resultat er et håndklæde, der er utroligt absorberende, overraskende kompakt og frit for urenheder - en ideel tilføjelse til ethvert hjem.
Se Kontex-sortimentet

Dammann Frères

Dammann Frères er et af de ældste temærker i Frankrig.Det var det første franske firma, der markedsførte te i 1692.På det tidspunkt blev der givet eksklusiv licens til at sælge te i landet af ingen ringere end Louis XIV, også kendt som Solkongen, til Monsieur Françoise Dammann.
I århundreder har dette beskedne firma aldrig holdt op med at bevæge sig fremad, drevet af én families passion, hvis ekspertise inden for te er blevet videregivet gennem tre generationer.Dammann Frères er blevet en te-institution med et ry for fremragende kvalitet over hele verden.
Se DF-serien