panoram pic of corsican coast
Margaux drinking a coconut
3 baiobay hydrating gel creams in a cosmetic bag

Mød Margaux

Mød Margaux, grundlæggeren af det elskede rene kokos hudplejemærke, BAIOBAY.

"Jeg drømte om engagerede mærker: veganske, uden dyreforsøg og som ville gøre deres for at respektere miljøet, ligesom BAIOBAY gør ved at plante træer for hvert solgt produkt."

1. Morgendagens nødvendigheder
Hver morgen begynder jeg min dag med et glas frisk citronvand.Derefter bruger jeg nogle øjeblikke på at meditere eller udøve mindfulness for at finde min indre ro.Jeg sørger også for at gennemgå min dagsorden, hvor jeg fastsætter klare intentioner og prioriteringer.Sidst, men ikke mindst, udfører jeg altid en grundig hudplejerutine med naturlige produkter, før jeg påfører makeup.Hudpleje først, altid!
2. Hvad inspirerer dig for tiden?
Jeg er dybt inspireret af den voksende bevidsthed og skiftet hen imod bæredygtig levevis.At se flere mennesker og virksomheder prioritere miljøet giver mig håb og motiverer mig til at skubbe Baiobay til yderligere at innovere inden for miljøvenlige skønhedsløsninger.Jeg er også inspireret af den utrolige feedback fra vores fællesskab – deres historier og erfaringer med vores produkter motiverer mig hver dag.
3. Nævn to af dine mest værdifulde ejendele
En af mine mest værdifulde ejendele er en håndskrevet dagbog, hvor jeg nedfælder ideer, inspirationer og refleksioner.Endnu et værdsat genstand er en ring, der er gået i arv fra min bedstemoder.Det er en påmindelse om mine rødder og de stærke kvinder i min familie, som inspirerer mig.
 4.Hvornår føler du dig lykkeligst?
Når himlen bliver blå og solen begynder at skinne.Jeg blev født og opvokset i Paris, men i hjertet er jeg en strandpige.
 5. Din perfekte fredag aften er...
Jeg elsker at være vært for veganske middage for mine venner; en hyggelig middag derhjemme i godt selskab ville være min perfekte fredag aften.
6. Daglig afviklingsritual
Jeg elsker at træne dagligt; løb, boksning, hot yoga, pilates... alt, der virkelig får min krop i bevægelse.Jeg forsøger også at tage et par minutter til at strække ud, før jeg går i seng hver aften.
 7.Hvad har du altid i din håndbagage, når du rejser?
En genanvendelig vandflaske, BAIOBAYs fugtgivende gelcreme og læbepomade - mine evige favoritter til behandling af min tørre hud, samt en ekstra sweater, da jeg altid fryser.
 8.Yndlingstid på året og hvorfor?
Sommeren, jeg lever for somrene.Siden jeg var lille, har det altid været min yndlingstid på året.
9.Foretrukket feriedestination
Syd for Korsika, jeg tager derhen hver sommer, og det er virkelig mit lykkelige sted.
Tilbage til bloggen

BAIOBAY-samlingen

1 af 5